VIDEOPOSTAUS

Noniin, tässä se nyt on! Kuvasin siis hiihtolomaviikolla videopostauksen, kun Julsku tuli taas tallille mukaan. Kerroin päivästä hieman edellisessä postauksessa, joten jos haluatte kuulla vähän mun omia mietteitä tuon päivän ratsastuksesta, edellisestä postauksesta niitä löytyy. Tästä ei nyt tullut ihan niin hyvä kuin ajattelin, sillä videopätkiä tuli yhteensä niin paljon ettei kaikkia saanut millään mahdutettua mukaan, ja videoeditorikin temppuili sen verran etten jaksanut rueta tekemään kauhean pikkutarkkaa työtä, vaan laitoin vaan pätkiä vähän sieltä täältä aikajärjestyksessä peräkkäin ja latasin tämän äkkiä teille nähtäväksi ennenkuin koko tekele häviää jonnekin koneen uumeniin. Toivottavasti kuitenkin tykkäätte, ja kertokaa toki haluatteko jatkossa lisää tällaisia! Tätä oli kyllä kiva tehdä, joten varmasti tulen näitä jatkossa kuvaamaan jos nämä vaan teitä kiinnostaa! :)

Ja arvostelkaa toki halutessanne Julskun lumisukellus ja mun esteratsastustaidot tyylipistein asteikolla yhdestä kymmeneen :D

Linkki videoon 

Kommentit

  1. Tosikiva videopostaus. Tykkäsin paljon. :) Ensi kerralla olisi kiva jos olisi musiikkia mukana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu pitää nyt kattoa kunnolla mikä tolla videoeditorilla oli ongelmana, oisin tähänkin musiikit laittanut jos vaan olisin saanut! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! :)