Get ready with Myffi || Harjalaatikon esittely


Myffi täällä taas moi! Mä aattelin et ois kiva kertoo teille miten mä siistiydyn, vaikka toi omistajahan sen kaiken työn tekee. Aattelin kuitenki et tällänen get ready with me -tyyppinen postaus ois aika jees, niin saisin samalla esitellä teille kaikki mun hienot kauneudenhoitovälineet! Niinpä nakitin tuon omistajan taas eilen kameran taakse, ja se sai räpsiä kuvia kun itse poseerasin käytävällä. Onneks se teki huolellista työtä mua siistiessään, koska mä en haluu nähdä täällä yhtään mutaista kuvaa itestäni! Kaikki mun kauneudenhoitokamppeet löytyy tällaisesta sinisestä laatikosta. En tykkää tosta lootasta yhtään, punanen ois paljon hienompi ja sopis paremmin kaikkiin mun tavaroihin! Kuten näkyy, tuossa ylhäällä on tuollainen pieni, irroitettava rasia kaikille pikkujutuille, jotka näätte seuraavasta kuvasta. Alempana on sitten kaikki isommat harjat, ja harjanselvitysaineet sun muut putelit on omassa laatikossaan Vilman kaapissa lukkojen takana.


Pikkulootasta löytyy sininen Magic Brush, pää- ja jalkaharjat, kaksi kaviokoukkua jotka on ihanan värisiä mut kapineina ihan tyhmiä, sakset, kynä, letityskuminauhoja jotka on väärän värisiä ja näyttää mun harjassa tyhmälle, lappu jossa lukee että oon saanut ruuan ettei kukaan anna vahingossa toista annosta samana iltana (ei kyllä mua haittais), ja viimeisimpänä pinkki kampa joka on oikeasti Vilman äidin. Jotenkin se vaan löysi tiensä tallille ja nyt sillä on selvitetty mun otsakutreja jo pidemmän aikaa.


Isommassa lootassa on tuollainen outo kampaharja, jolla selviää takut tosi hyvin. Sit siinä on kans kaks kampaa, jotka ei toimi ollenkaan ja toinen on ihan rikki. Sit sieltä löytyy meiän ketjunaru, kolme punaista harjaa jotka on kaikki eri kokoisia, piikki- ja kumisuka, punainen Magic Brush, ihmeellinen ruotsalainen harja, pehmee timanttikoristeltu harja jolla mun karvasta tulee tosi kiiltävä, pyyhe Vilman käsille ja viimeisimpänä hikiviila, jolla tuo ihminen raastaa mun lämmintä talvikarvapeitettä pois. Toivottavasti tulee lämmin ennenkuin se karva lähtee kokonaan, koska mä en halua palella tuolla ulkona!
Sitten päästään asiaan! Jouduin odottelemaan karsinassa sen aikaa kun Vilma otti nuo kuvat, ja kyllä meinasi hermo mennä kun siinä kesti niin kauan! Pääsin kuitenkin viimein käytävälle, ja harjausurakka sai alkaa. Nyt kun on lämmin ja tuo talvikarva kutittaa, tykkään piehtaroida tarhassa ja karsinassa ja olenkin kuulemma aina mukavan likainen sitten kun Vilma tulee illalla tallille. No, elämästä ei voi tehdä omistajalle liian helppoa, vähän haastetta pitää olla! 


Ensimmäisenä Vilma käyttää aina tällaista sinistä Magic Brushia, jolla se saa kuulemma hyvin rapsutettua kuivuneet mudat irti. Sitä mutaa kyllä riittää, joten ihan hyvä vaan että se lähtee tällä vekottimella irti - jos ei lähtisi, ei musta saisi julkaista yhden yhtä kuvaa! Musta ois reilua että Vilma muutenkin näyttäs aina mulle ne kuvat mitä se meinaa julkasta ennenkuin kirjoittelee mitään tänne sen blogiin, kun sillon joskus joulukalenterissa se julkas samassa postauksessa kaikki hirveimmät kuvat mitä musta löyty! En haluu näyttää kuvissa tyhmältä tai likaselta, joten pliis, harjaus ennen kuvien ottoa ja kuvat vois kiertää blogiin mun kautta!


Sit kun mudat on lähteny irti, Vilma ottaa aina tämmösen ihmeellisen metallijutun jolla se raaputtaa mun karvat irti. Tää on ihan kiva kapine kun se karvapeite ohenee kivasti eikä sit kutita, mutta en tykkää yhtään kun tällä harjataan pepun päältä! Se kutittaa ihan älyttömästi, ja yleensä yritän aina vähän potkia Vilmaa päin että se lopettais. Se vaan selittää että jos tästä ei harjaa niin sulla on sit kesällä tosi kuuma, ja jos näitä ei harjaa niin kesällä mulla on sit sellainen karvainen vaippa päällä. En mä tiedä mikä vaippa on, mutta en mä sellaista halua! Yritän siis kestää, mutta muistuttelen aina Vilmaa pitämään vauhtia sieltä pepun päältä harjatessa ettei mun tarvii kärsiä yhtään pidempään kun on tarpeen!


Sit kun irtokarvat on saatu jotenkin irti, Vilma ottaa pölyn ja loput irtokarvat pois tällasella pölärillä. Tää on kivan punanen, ja meiltähän löytyy siis aika paljon punasia tavaroita! Tää harja on tosi kiva kans, mut jos tällä harjaa korvia niin laitan aina varmuuden vuoksi silmät kiinni ettei mee noi harjakset silmiin. Tää myös irrottaa sen pölyn musta niin hyvin että se sit pöllyää pilvenä meidän ympärillä, ja sit kun sitä menee nenään alkaa kutittaa ja päristelen niitä aina pois. Vilmakin köhii ja aivastelee sen pölyn takia aina sillon tällön, ja ei saakeli kun säikähin kun se aivasti mun vieressä eilen! Hyppäsin ilmaan ja katoin sitä kuulemma ihan järkyttyneen näkösenä. Sit se vaan nauro mulle ja jatko harjaamista, ja vilkuilin sit vähän väliä et meinasko se aivastaa uuestaan. Ei onneks.Sitte kun mut on muuten harjattu, Vilma ottaa tollasen pienen punasen harjan ja harjaa mun jalat. Sit se ottaa meiän uuen ja tosi hienon punasen kaviokoukun, jolla se putsaa mun kaviot. En tykkää siitä yhtään ja yritän aina vähän tempoa, mut tuo kirppu ei hevillä luovuta! Se roikkuu mun jalassa vaikka kuinka potkin, ja lopulta on helpompaa vaan antaa sen putsata ne ihan riehumatta. Nyt se on ruennut naputtelemaan mun kenkiä tuolla aina putsauksen päätteeks, koska oon kuulemma niin idiootti aina kengityksissä ja ois kiva jos mua ei tarviis rauhottaa. Mulla ei yleensä oo kengityksistä mitään muistikuvaa kun mulle annetaan aina sitä ennen sellasta ainetta joka maistuu tosi pahalle, ja se tökötti väsyttää niin paljon ettei silmät kestä auki. Herään aina uuet popot jalassa, joten mistä mä voin tietää miten mä käyttäydyn sillon kun niitä mulle laitetaan? Mä en aina ihan ymmärrä tota Vilmaa kun se puheissa ei joskus oo yhtään mitään järkeä..


Seuraavaks Vilma ottaa ton meidän keskikokosen punasen harjan ja harjailee mun suojat puhtaaks. En ikinä malta oottaa kun siinäkin kestää niin kauan, ja alan yleensä kuopimaan kun turhauttaa niin paljon. En ymmärrä miten ne on joka kerta noin likaset, ja varsinkaan sitä en ymmärrä et miks se lika on tollasta kuivaa kun siellä pihalla on ihan märkää? En ees tiedä mistä Vilma nuo hakee, kun se aina häviää kun kaviot on putsattu ja tulee näiden kanssa takasin. Jostain kuivauskaapista se puhuu, mut en kyllä yhtään tiedä mikä se on. Joka tapauksessa nää tulee mulle aina jalkaan kun lähetään hommiin, en tiedä miksi mutta tuleepa kuitenkin. Nää on kyllä mun mielestä ihan hirveet, punaset ois paljon hienommat!Mulle sovitettiin vähän aikaa sitten uutta satulaa, ja samalla hieroja katto mun lavat kun meidän valkku sano et ne on vähän jumissa. Vilma sai hierojalta ohjeeksi laittaa mulle lapoihin linimenttiä aina ennen ja jälkeen liikutuksen, joten sitä se nyt on lotraillut parin viikon ajan. Vilma sitoo mun harjan aina ihan ihmeellisesti kiinni kun se laittaa sitä lämmintä tököttiä mun lavoille, ja näytän aina tosi tyhmältä. Vilma on kyllä puhunut että pääsen kohta taas pitkästä aikaa ihan kunnon hierontaan, kun mulla on selkäkin tuon satulan takia jumissa. Jos oikein muistan niin sillä hierojalla oli joku pelottava, tärisevä laite minkä se laitto mun selkään, joten jos se on ens kerrallakin mukana niin pitää kyllä hieman neuvotella palkkioporkkanoiden määrästä ennenkuin annan sen tulla lähellekään sen härvelin kanssa!Sitten kun linimentit on iholla, Vilma avaa mun ihmeellisen harjaviritelmän ja selvittää mun harjan. Tykkään siitä ihan älyttömästi, se tuntuu niin kivalta ja oon aina ihan paikoillaan kun mun häntää tai harjaa selvitetään että siitä tulee nätin näköinen ja että Vilma jaksaa selvittää sen loppuun asti. ShowSheen on ainoo suihkepullo jota en pelkäää, koska tiiän mitä se tekee. Sen sijaan ne muut putelit, joku ihmeen hyttysmyrkky ja suihkutettava laastari on ihan hirveitä enkä tykkää yhtään kun niitä suihkitaan päin!

Viimeisenä Vilma harjaa vielä mun pään, ja siinäkin menee nykyään tosi pitkään kun päästä lähtee kuulemma myös karvaa, varsinkin mun merkkien kohdalta. En tykkää yhtään jos mun turpaa harjataan, joten Vilma tekee sen aina supernopeasti. Onneksi turvasta ei lähde karvaa!


Sitten oonkin valmis, näytän taas itseltäni ja on aika heittää varusteet päälle. Vilma on nyt joutunut laittaa mulle satulan joka päivä vaikka se ei sovikaan, koska oon kuulemma vähän villillä päällä eikä se muuten kestä kyydissä. Kyllä se onneks heittää sen usein pois kesken ratsastuksen ja menee ilman satulaa, ja se tuntuu mustakin kivemmalle. Nyt se kyllä puhui että sovitettaisiin sitä uutta satulaa kohta uudemman kerran ja pyydettäis valkku kattomaan sen sopivuutta, ja toivon mukaan se sopisi niin saatais uusi penkki! Vaikka mun puolesta voitais tietty lopettaa hommat kokonaan ja voisin vaan tarhata päivät pitkät, ja sit kesällä kirmailisin laitumella aina itse silloin kun siltä tuntuu eikä tuon yhden tarvitsisi koskaan tulla tallille varustamaan ja ratsastamaan kun se on niin tylsää. Harjan saa kyllä tulla selvittämään, mut muuta ei tartte tehdä!

Nyt mä taidan kumminkin mennä piehtaroimaan, et on Vilmalla taas tänään tekemistä. Tuun varmaan kohta uudestaan tänne kirjoittelemaan ja tarkistelemaan kuvia. Siihen asti heipoti hei.


Kommentit

  1. Hehhee, ihan mahtava postaus, pari naurunpyrskähdystäkin taisi päästä suusta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit! Näitä on hauska tehdä :D

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! :)