Vappufiasko

taitaa olla ainoa onnistunut vappukuva :D

Ei mennyt vappukuvailut ihan suunnitelmien mukaan.. Neitiä kiinnosti enemmän pellolle hiljalleen kasvava vihreä ruoho kuin serpentiinien seassa poseeraaminen, mutta tulipahan opittua ettei vappukuvia välttämättä kannata ottaa paikassa joka on hevosen silmissä täynnä ruokaa. No, kokeillaan vielä tänään uudestaan, ja jos ei vieläkään ota onnistuakseen, jätetään vappuposeeraukset suosiolla ensi kevääseen.

Varustuksesta ehkä huomaa että selässäkin kävin, ja ratsastelin vaan nopeasti kaikki askellajit läpi kentällä. M oli alkuun tosi hidas, eikä vieläkään oikein joustanut oikealle. Asettelin ja taivuttelin sitä hieman enemmän kuin oli tarpeen, ja vein liikkeet hieman "yli" normaaleista. Otin muutamat laukannostot kumpaankin suuntaan, ja sitten köpöteltiinkin jo pellolle. Ihme kyllä kestin kyydissä pellolle saakka vaikkei satulaa ollutkaan, vaikka edelliskerralla sitä yrittäessäni neiti näki jo tallipihassa jotain kamalaa ja hyppäsi pystyyn. Onneksi silloin oli satula! Nyt sitä ei kuitenkaan ole - tai no on mutta siitä on runko katki - joten satulatta mennään siihen asti että löydetään uusi. Satulansovittaja kävi torstaina, ja antoi meille neljä merkkiä ja yhteensä kuusi vaihtoehtoa satuloista jotka voisi sopia. Kiefferiä ehdotti kuten valmentajammekin epäili, ja siltä merkiltä Aachen tai Garmisch olisi Myffin selkään sopivia malleja. Mustangia ja Sydneyta ehdotettiin myös, mutta eniten innostuin itse Prestigen Versaillesista. Golden Star oli Prestigeltä myös sopiva ehdokas, mutta ehdin jo rakastua tuohon järkyttävän hintaiseen mutta ah-niin-nättiin Versaillesiin. Käytetyn sellaisen metsästys onkin nyt käynnissä, sillä uudenhintaista ei ihan raaski ostaa. Pari onkin jo löytynyt ja lisäkyselyitä myyjille onkin jo lähtenyt, mutta vielä ei ole vastausta kuulunut. Toivottavasti tärppää ja sovituksessa todetaan penkki sopivaksi, sillä hinku estevalmennuksiin on ihan järkyttävä..
 pientä säätöä oli tuo kuvaussessio..


Tänään Myffi pääsee pesulle, jos neiti vaan malttaa seistä pestävänä eikä lähde hevosia syövää puutarhaletkua karkuun. M on hilseillyt ihan järkyttävästi viimeaikoina, joten perusteellinen shampoopesu tulee nyt tarpeeseen! Onneksi täälläpäin on jo lämmintä, ja lämpömittari kipuaa päivä toisensa jälkeen enemmän yli kymmenen asteen, joten ei tarvitse huolehtia neidin paleltumisestakaan vaikka sen pesisikin. Kyllä se kesä sieltä pikkuhiljaa tulee! Hierojallekin soittelen heti maanantaina jotta saadaan neiti mahdollisimman nopeasti kuntoon, sillä itsellä on nyt kaikki keinot lapojen jumppaamiseen loppu. Mikään jo kokeiltu ei toimi, joten ei auta muu kuin pyytää ammattilainen apuun. Pitäähän pikku Myffi saada kuntoon, jotta päästään kentän kuivettua taas treenaamaan kunnolla ilman lihasjumien tuomia rajotteita!

Otitteko te vappukuvia hevosten kanssa? Miten ne onnistuivat?
Mitä te olette puuhailleet tällä viikolla?  

HYVÄÄ VAPPUA JA ALKANUTTA TOUKOKUUTA KAIKILLE! ♥ 

Kommentit