Kesäisempää ulkoasua ja vähän kuulumisia


Huhhuh, mitäs nyt onkaan tapahtunut. Koulussa on viimeinen viikko meneillään, ja mullehan tämä viikko on ollut ihan hirveän raskas - yksi essee, kokeen haku ja pari liikkatuntia. Huominen on mulla vapaapäivä koulusta, sillä mulla ei ole enää kokeita mutta muilla on vielä koeviikko kesken. Joudun kuitenkin menemään koululle hakemaan matikankokeen, joiden palautuspäivä on tietenkin se ainoa päivä viikosta jolloin voisi hieman fiilistellä tulevaa lomaa ja olla ajattelematta koulua. No jaa, eiköhän sen siinä tallimatkalla ehdi mukaan napata!

Blogissa vaihtui jälleen ulkoasu, ja ensimmäistä kertaa pitkään aikaan olen tyytyväinen omatekemääni lopputulokseen. Eihän nämä mun bannerit koskaan mitään hurjan hienoja taideteoksia ole, mutta viimeiset kolme ulkoasua on ollut omasta mielestäni ihan hirveitä. Mutta paremman puutteessa niillä on kitkuteltu menemään, kun uutta ei vaan aina jaksa väsätä. Nyt kuitenkin inspiroiduin noista laidunkuvista, ja sain aikaan simppelin mutta kivan, kesäisen bannerin. Omasta puolestani tuolla voitaisiin mennä vaikka koko kesä, mitäs mieltä te olette?

päivänsädehän se siinä
hönöllä suu täynnä vettä
Säät on taas lämmenneet hellelukemiin, ja ratsastuksesta on tullut sen myötä yhtä tuskaa. Varsinkin ilman satulaa ratsastaessa hevosen selkä hiostaa niin älyttömästi, ettei välillä vaan jaksa panostaa vaan hommat tulee tehtyä vähän sinne päin. Nyt se ei ole onneksi haitannut, sillä Myffi onnistui perjantain ja lauantain välillä hävittämään vasemman etukenkänsä jonnekin suurelle laitumelleen, ja on siis tällä hetkellä kolmikenkäinen. Olen yrittänyt parhaani mukaan etsiä sitä kenkää jos se vaikka olisi vielä siinä kunnossa että sen saisi lyötyä takaisin, mutta eipä sitä tietenkään ole löytynyt. Jonkun toisen hevosen kengän kyllä löysin, mutta se oli Myffin lättäjalkaan liian pieni. 

Viikonloppuna sitten hieman tunnustelin miten Myffi liikkuu ilman kenkää, lähinnä tarkkailin arkomista tai ontumista. Mitään ei kuitenkaan ilmennyt ja neiti näytti olevan ihan fine ilman yhtä kenkää, joten olen nyt jaksamisen mukaan mennyt ihan normaalistikin. Maanantaina hypättiin, kun Julsku oli taas Cerin kanssa seurana, ja silloinkaan M ei arkonut tai muutenkaan näyttänyt häiriintyvän kengättömyydestä. Videopätkä hyppelyistä löytyy blogin instagram -tililtä @melkeinmestariblogi. Varovaisesti kuitenkin tietysti mennään, sillä kyseessä on sama jalka jossa talvella oli kaviopaise, ja Myffillähän todettiin vuosi sitten tehdyssä ostotarkastuksessa kaviopihtiarkuutta jokaisessa jalassa ohuesta anturasta johtuen. 

Ollaan myös parina päivänä kokeiltu Cerin satulaa, jota todennäköisesti tulen lainailemaan aina silloin tällöin. Valmennuksiin nimittäin tekisi mieli mennä, ja alkukesälle onkin suunniteltu estevalmennusta. En vaan osaa ratsastaa satulalla enää ollenkaan, enkä varsinkaan siinä olevilla muovijalustimilla! Jos siis valkkuun joskus lähiaikoina lähdetään, pitää vaihtaa tilalle omat turvajalustimet ja treenata pari kertaa tuota satulalla menoa ennen valkkua. Olen nimittäin ihan hukassa kun Myffi ei kuuntelekaan istuntaa niin hyvin kuin ilman penkkiä, ja keventämisestä en halua edes puhua.. Sen verran voin kertoa, että se mun keventäminen näyttää tällä hetkellä siltä kuin olisin kolmatta kertaa hevosen selässä :D


"mamma hei mee nyt ihan oikeesti sen kameran kans pois anna mä juon"

Oman satulan etsintä jatkuu yhä, mutta sopivia ei vaan tunnu löytyvän. Sovittiinkin jo porukoiden kanssa että jos penkkiä ei kohta ala löytymään, tilataan satula-auto tälle suunnalle ja etsitään sitten sieltä ammattilaisen kanssa meille penkki. Irtokenkä pitää iskeä kiinni lähipäivinä, ja raspauskin olisi kohta ajankohtainen juttu. Ja vielä kaiken lisäksi eläinlääkärille pitäisi jutella siitä Myffin vatsasta, kun se ei ole lähtenyt paranemaan. Toivottavasti saataisiin kaikki hommat hoidettua ja varusteet haalittua tässä kesäkuun aikana, jotta heinäkuussa voitaisiin keskittyä pelkästään treenaamiseen!

Millainen viikko teillä on ollut?
Hyvää alkanutta kesäkuuta kaikille!

Kommentit

 1. Tää uusi ulkoasu on kyllä tosi kiva, vaikka aika yksinkertainen! Toivottavasti löydätte myös hyvän satulan jotta pääsette valmennuksiin, niistä olisi muuten kiva luke postaukset videon kera :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niitä valmennuspostauksia tulee kyllä jos vaan sinne päästään! :)

   Poista
 2. Ihana ulkoasu, mun makuun just sopivan yksinkertainen- niinhän minäkin olen :D Toivottavasti tosiaan löydätte kaiken, mitä tarvitsette valmennuksia varten, niin pääsisi vähän treenipostauksiakin lukemaan, vaikka hevosen terveys kyllä ennen blogia :)

  pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! :)