Mitäs sitä onkaan tullut ostettua..

No vaikka mitä! Horzen alennukset tuli taas hyödynnettyä, raveista löytyi pari tarpeellista (?) juttua ja Facebookista bongasin neidille vähän lämmikettä ensi talveen. Ostoslista on kuitenkin vielä pitkä, mutta niinhän se taitaa mennä että kun yhden asian siltä listalta hankkii niin sinne tulee kolme uutta tilalle. Voi siis olla että tälle postaukselle tulee lähiaikoina jatkoa, kuka tietää. Jos nyt kuitenkin vilkaistaan nämä ensimmäiset ostokset ensin läpi.


Aloitetaas vaikka uusista takasuojista. Myffi on jo pidemmän aikaa ollut uusien takasuojien tarpeessa, kun sen vanhat olivat ihan hajalla ja todennäköisesti homeessa syksyn ja kevään rapakelien seurauksena. Meidän viime syksynä ostetut suojat on nyt jo vähän elämää nähneen näköiset, joten ostin sitten toisiksi suojiksi nämä Horze Crescendo Aspen -hivutussuojat hieman siistimmiksi suojiksi. Otin nämä koossa full, ja näin jälkeenpäin cob olisi saattanut olla parempi sillä näiden koot ovat tosi reilut. Myffin aiemmat suojat on myös Horzen ja koossa full, mutta jotenkin ne ovat paljon pienemmät. Nämä ei kuitenkaan onneksi ole mitenkään mahdottoman isot ( kuvassa ne on valuneet vähän alaspäin kun otin kuvat irtojuoksutuksen päätteeksi), eli käyttöön pääsee kuitenkin!


Seuraavana meidän uudet suitset! Kuten näkyy, päädyin hommaamaan Myffille uudet meksikolaiset kun ne Horse Fairilta ostetut oli ihan liian isot. Nämä suitset ihastutti pelkällä ulkonäöllään, sillä olen jo pidemmän aikaa haaveillut timanttiotsapannasta ja nyt niitä timantteja löytyy vähän muualtakin! Kyseessä on siis nämä Horzen meksikolaiset koossa cob. Normitreenissä ja valmennuksissa ei olla vielä ehditty nämä päässä käydä, mutta omassa kevyessä humputtelussa ja maastolenkeillä on toiminut tosi hyvin. 

Näiden lisäksi Horzelta tuli ostettua vielä satulavyö, mutta siitä en saanut millään järkevää kuvaa. Kyseessä on kumminkin Gera Duplexin satulavyö koossa 125, kun edellinen 135 oli auttamatta liian pitkä. Raveista tarttui matkaan yllättävän vähän tavaraa. Hypistelin monia huopia ja otsapantoja, mutta lopulta lähdin kotiin vain uuden, punaisen riimunnarun sekä tämän ihanan Best On Horsen vohveliloimen kanssa. Ostin Myffille kuivatusloimen loppukeväästä joten siinä mielessä tälle ei ollut tarvetta (etenkin kun hyllystä löytyy jo kaksi fleeceäkin..), mutta lopulta se lähti matkaan koska a) tällainen loimi on aika näppärä kuljetuksissa kun ei ole vielä kamalan kylmä, ja b) se on punainen, eikä Myffillä ole vielä punaista loimea vaikka se on se meidän väri. Hintaa tällä oli 25€, eli suuri rahallinen menetys ei tosiaan ollut kyseessä. Meinasin sortua ostamaan tämän lisäksi vielä pinkin fleeceloimen koska hei, kaikki neitihevoset tarvii pinkin fleeceloimen! Niistä en kuitenkaan onneksi löytänyt sopivaa kokoa, joten se jäi sitten ostamatta. Ehkä ihan hyvä.Viimeisenä ja kaikista tärkeimpänä Facebookin kautta ostettu toppatakki Myffille. Totesin vanhan olevan ihan liian pieni, kun se ei peittänyt koko peppua jos M laski päätä yhtään alas. Niinpä ostin uuden, Best On Horsen n. 300g loimen. Tässä ei ole kaulakappaletta, joten pitää tutkia jos sellaisen saisi ostettua irrallaan tai sitten pitää ostaa toinen, kaulakappaleellinen toppaloimi vielä tämän lisäksi. Olisi kyllä ihan hyvä jos toppiksiakin olisi kaksi, sillä näiden kuivaaminen on ihan tuskaa ja siinä menee vuosi jos heppa on saanut sen kunnolla märäksi. Märkä toppaloimi ei kauheasti lämmitä, joten varaloimi olisi ihan hyvä. Se meidän vanha on nyt myynnissä, eli jos joku tarvitsee 125cm highneck toppaloimea, ota yhteyttä. Se on ihan hyvässä kunnossa, ja vain yhden talven ajan käytetty joten ei paljoa uudelle häpeä. Voisn vaikka avata jonkinlaisen blogikirppiksen, kun tätä myytävää tuntuu tulevan nyt joka suunnalta..

Oletteko te ostelleet mitään hevosillenne viime aikoina?

Kommentit

 1. Kiva postaus, ja kivoja juttuja oot ostanu! Vielä ei oo tullu ostettua Rompulle mitään, mut suunnitelmissa ois ostaa harjakivi ja ehkä uudet päitset (koska päitsiä ei voi koskaan olla liikaa..) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että tykkäsit! Myffikin tarvitsisi parit uudet päitset kun se rikkoo niitä kauhealla vauhdilla..

   Poista
 2. Kiva postaus ja hienoja ostoksia, olet löytänyt.

  VastaaPoista
 3. Tässä on nyt käsillä se kaikista kamalin ostos... Satula :D vielä raha ei ole siirtynyt, mutta yllätyin miten helposti löytyi edes koeratsastukseen sopivia satuloita! Penni kun omaa vaikean selän..

  Edessä on myös suitsiostos koska myin edelliset ps of swedenin suitset, harkitsen Micklemeitä koska ne olisi sallitut missä kisoissa tahansa! Edelliset kalliit eivät koulukisoissa.. Samaten mietin vaihtavani normaalit suitseni meksikolaisiin :D

  Itse ostoslistahan olisi varmasti loputon jos oikein alkaisi miettimään. Tosin satulahuopia mulla on niin paljon, että on jo vaikea päättää mitä niistä haluaa käyttää :D harkitsin itsekin myyväni tavaraa blogissa, koska en kuitenkaan maltaita pyydä tuotteista! Kenties voisi sen oikeasti toteuttaakin :)

  Mutta kiva postaus! Nuo suojat ovat minusta tosi kivat ja kyllähän neidillä punainen loimi täytyy olla ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satuloiden ostaminen on ihan hirveää, sovitusrumban lisäksi ne rahasummat hirvittää :D Onneksi meillä se on jo takanapäin..
   Ja näille hevostavaraostoslistoille saa kyllä aina lisäiltyä vaikka ja mitä, juuri äsken tuli Hööksin kuvasto postilaatikkoon ja tässä on tullut haaveiltua jo uudesta toppatakista ja karvakauluksisesta tallitoppaloimesta :D

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! :)