Lisää syysfiilistelyä

kuvat (c) Suvi Nieminen
 
Mun koeviikko on nyt ohi, onneksi! Tänään mulla on tosiaan ekstravapaa, ja ajattelin tulla pikaisesti jakamaan teille näitä ihania kuvia mitä otettiin tiistaina saman valokuvaajan kanssa kuin aina ennenkin. Oli ihan pakko hyödyntää nuo väriä vaihtavat lehdet ja ihana ilta-aurinko, ja kuvasaldoa kertyikin noin 600 kuvan verran. Tässä postauksessa on siis vasta pieni maistiainen tuosta päivästä, lisää näette sitten kun saan ne itselleni. Nämä mallikansion kuvat sain kuitenkin jo keskiviikkona käyttöön, ja Instan puolella näitä jo julkaisinkin, totta kai. En vaan voi olla ihastelematta näitä, ihan ehdottomasti parhaita kuvia mitä meistä on ikinä otettu! Tavallaan toivon että itselläni olisi ollut hiukset auki, sillä en tykkää yhtään siitä miltä näytän kun hiukset on kiinni eikä ne näy kunnolla.. No, ensi kerralla sitten!

 älkää huoliko, ohjat on photoshopattu pois! M ei siis ollut oikeasti irti :D

Oli mulla ihan oikeaa asiaakin, eikä vaan kuvista hehkutusta ja hiuksista valittamista. M oli kuulemma käyttäytynyt oiken mallikaasti kengityksessä, eikä pientä alkutemppuilua lukuunottamatta ollut riehunut ollenkaan. Ihan uskomatonta miten se nyt uudessa paikassa antaa kengittäjänkin tehdä hommansa ihan rauhassa riehumatta, kun edellisessä paikassa se hyppi seinille heti kun kengittäjä alkoi irroittaa kenkää. Ei varmaan tarvitse erikseen mainita että rauhoittavaa ei tarvittu, vaan kenkien vaihto onnistui ihan selväpäisenä. Mulla on pieni epäilys että tämä johtui ihan kengittäjästä, mutta oli miten oli, ihan mahtavaa ettei enää tarvitse ostaa rauhoittavia! Niiden takia piti aina antaa se kengityspäivä vapaaksi vaikkei sitten lopulta paljoa olisi tehtykään, ja seuraavana päivänäkin piti aina varalta mennä vähän rauhallisemmin. M sai kuitenkin eilen vapaan ihan vaan siksi, että sen kaviot olivat päässeet jo hieman turhan pitkiksi ja ne lyhenivät nyt kerralla hieman reippaammin, joten halusin antaa sille mahdollisuuden totutella lyhyempiin kavioihin ja toipua henkisesti :D


Kuten tuosta ratsastuskuvasta varmasti huomaa, M on ollut vähän hapan viime päivinä. Myffillä on jälleen kerran kiima, eli suurin piirtein viikon ajan se tulee olemaan ihan hirveä ämmä. Muutaman viime päivän ajan se on ollut taluttaessa todella hidas, ja ratsastaessa taas kauhea dynamiittipötkylä. Karsinassa se on ihan normaali itsensä, mutta ratsastaessa se on koko ajan vähän "onks pakko ei jaksa" -asenteella ja suuttuu raipasta ihan hirveästi. Ravissa se heittää takapään heti uran sisäpuolelle ja jää siihen pomppimaan jos raippa hiemankin hipaisee, ja laukassa sieltä tulee sitten ihan kunnon pukkeja. Kiimassa M on aina myös tosi säikky, ja toissapäivänä pääsikin käsivoimat käyttöön kun M säikähti puomia. Treenasin koulurataa kentällä ja siihen tuli ratsastuksenopettaja laittamaan puomeja valmiiksi tuntia varten, ja kun mentiin ympyrällä siitä ohi silloin kun yksi puomi pudotettiin maahan (eli ääni oli sellainen säälittävä tömähdys) M säikähti ihan kunnolla ja lähti ihan kunnolla eteen. Sain sen kyllä haltuun todella nopeasti, ja mentiin vielä rauhallisessa laukassa samaisen puomin ohi. Oli kyllä mielenkiintoista yrittää treenata rataa kun M säpsyili ihan kaikelle. Ei se yleensä puomien tömähdyksiä säiky, mutta ilmeisesti nyt se tuntuu tarpeelliselta..


Oletteko te ottaneet syksyisiä kuvia?
Millaisia teidän (tuntemat) tammat on kiimassa? 

Kommentit

  1. Kiva postaus ja hienoja kuvia. Mun blogista löytyy kuvia ensimmäisistä sänkkärilaukoista.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! :)