Kysymyspostaus á la Myffi

sanomatta selvää etten tykännyt tonttuhatusta! | (c) Aliina Ruotsalainen
"Terve kaikki blogin lukijat, Myffi täällä taas! Mä tulin taas pitkästä aikaa tänne kirjottelemaan, koska aattelin et mun pitää saada jonkinlaista hyvitystä siitä et Vilma meni pätkäsee mun hienon, pitkän harjan kymmenen senttiä lyhyemmäksi. Joo, se on vähän viileempi ja silleen fiksumman näkönen, mut en vaan voi olla ajattelematta et näytän nyt ihan ruunalta! No mutta silti, aattelin et kun se Vilma on taas höpissyt jostain joulukalenterista mitä se jo kovaa vauhtia teille väsäilee, et valtaisin sieltä taas pari luukkua itselleni ja antaisin teille vähän tätä mun näkökulmaa asioihin. Aattelin et kun Vilma on joskus pitänyt täällä sellaisia kysymyspostauksia, et jos mä pitäsin kans sellasen! Se ois varmaan aika hauskaa, kun saisitte tekin osallistua luukun tekemiseen ja mä voisin sit antaa vastaukset ihan itte, eikä Vilmalla ois siinä muuta osaa kun kirjottaa ne mun vastaukset muistiin ja julkasta ne sit jossain vaiheessa joulukalenteria. Kuulostaisko tää kivalta?

Ohjeet on siis kaikessa yksinkertaisuudessaan seuraavat: kysykää mitä mieleen juolahtaa, totta kai aina enempi parempi niin saadaan hyvän mittainen postaus aikaiseksi - tai vaikka kaksi jos oikein innostutte! Mä sitten vastaan niihin teidän kysymyksiin ihan henkilökohtaisesti, just silleen niinku mä asiat nään. Voitte kysellä multa ihan mistä vaan - vaikka muutosta uudelle tallille, mun mielipiteestä tuohon harjan leikkaamiseen tai Vilmaan tai mun ruokintaan (voin kertoo jo: mun mielestä saan ihan liian vähän ruokaa!) tai ihan mitä vaan mieleen juolahtaa! Lupaan vastata rehellisesti, ja lupaan myös vahtia ettei Vilma muuttele mun vastauksia mukamas sopivammiksi. Aion nyt omia joulukalenterista ittelleni ainakin kaksi luukkua, ja ois tosi kiva jos te auttasitte mua tän toisen toteuttamisessa. Kyselkää siis mitä ikinä huvittaa, ja linkatkaa omia blogejanne kommenttienne yhteyteen. Vilma on valitellut lukemisen puutetta, joten siinä samalla se saattaa löytää uusia, mielenkiintoisia blogeja seurattavaksi! Nyt vaan näppäimistö sauhuamaan, aikaa on ihan reilusti, ihan koko marraskuun ajan voitte kysellä multa mitä ikinä mieleen tulee. Mä lähden nyt ulos tarhaan etten vaan jää yksin talliin koko päiväksi, mutta palaillaan taas jossain vaiheessa - viimeistään vastausten parissa! Käyn todennäköisesti aina silloin tällöin kurkkaamassa kuinka paljon kysymyksiä olette laitelleet, koska kuten kuvasta näkee, mut ylennettiin tontun virkaan. Ei sillä että tuosta hatusta välittäisin, mutta kyllä sen mukana saa vähän oikeuksiakin, tiedättehän, pipareita, omenia ja ihmistenstalkkaamisoikeudet koko loppuvuodeksi. Joten kuka tietää, ehkäpä vahdin juuri siellä sun ikkunan takana että kysytkös sä niitä kysymyksiä vai et ;)"


Kommentit

 1. Mitä mieltä olet lyhyemmästä harjasta?
  Mikä on lempiharjasi?
  Mitä syöt?
  Oletko tyytyväinen ruokintaadi?
  Suurin unelmasi?
  Parasta, mitä tiedät?
  Pahinta, mitä sinulle on tapahtunut?
  Parasta, mitä sinulle on tapahtunut?
  Lempiruoka?
  Oletko koskaan juonut muuta kuin vettä?
  Joululahjatoiveet?
  Mitä muuttaisin tässä blogissa?
  Kirjoittaakin Vilma totuuksia?
  Mitkä kuolaimet sinulla on?
  Esteet, koulu vai maasto?
  Paras ystäväsi?

  Pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Lempi / inhokkki koululiike? Suosikki esteesi? Kumpi talvi vai kesä, miksi? Oletko koskaan kaatunut, kun olet irroittelut? Siinä muutama.

  VastaaPoista
 3. Oletko mieluummin ilmanloimea vai loimi päällä tarhassa?
  Oletko mieluummin yksin vai jonkun/joidenkin kanssa tarhassa?
  Onko sinulla koskaan ollut ähkyä tai kaviokuumetta?
  Tekeekö mielesi koskaan karata kauas omistajasi tyköä?
  Oletko koksaan purrut ketään ihmistä?
  Mikä on sun este-ennätys?
  Minkä värisiä varusteita haluaisit itsellesi?
  Haluaisitko pystyharjan?

  VastaaPoista
 4. Mitä mieltä olet sun tallikavereista? (Hevosista)

  VastaaPoista
 5. Jos saisit olla minkä värinen tahansa, niin minkä värinen olisit?
  Satulalla vs. ilman?
  Porkkana vs. näkkäri?

  VastaaPoista
 6. Oletteko olleet Vilman kanssa uimassa/kahlailemassa? Haluaisitteko?

  VastaaPoista
 7. Tunnetko yhtään islanninhevosta tai shetlanninponia?
  Haluaisitko olla korkeampi tai matalampi, miksi?
  Kuka on esikuvasi?
  Mitä pelkäät?
  Koulu vai esteet?
  Kummat ovat parempia kavereita, ponit vai hevoset?
  Oletko vetänyt ikinä kärryjä?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! :)