Pikainen kertaus perjantain estevalmennuksesta


Nyt kisojen jälkeen täällä blogin puolella on ollut hieman hiljaista, sillä olin itse alkuviikosta kipeänä enkä tehnyt tallilla muuta kuin siivosin karsinan, laitoin ruuat ja pari kertaa juoksutin Myffiä hetken liinassa. Myffi sai tällä viikolla kolme vapaapäivää, mikä on kyllä vähän liikaa - ja sen kyllä huomasi torstaina juoksuttaessa! M veti sellaista rodeota siinä liinan päässä että sain kyllä roikkua kaikin voimin liinassa ettei poni lähde karkuun. Onneksi se meni ajoittain ihan nätistikin, eikä ole ihan täysin kahjo :D Mutta ymmärtäähän sen kolmen vapaapäivän jälkeen että toiselle on kertynyt hieman virtaa, ja mieluummin loikkii ne pois noin liinassa kuin ratsastaja selässä.

Eilen oltiin taas valmennuksessa, ja jatkettiin esteiden merkeissä kun viime viikolla ei hypätty ollenkaan. Kuvia mulla ei ole kun unohdin ladata kameran, mutta mentiinkin maneesissa niin eipä siellä kovin hyviä kuvia varmaan olisi tullutkaan. Muutama videopätkä kuitenkin on, puhelinlaatuisia tosin kun Julsku kuvasi ne puhelimellaan mutta onpahan jotain! Valmennuksen teemana oli jumppaaminen, ja tultiin parin yksittäisen esteen lisäksi pientä puomi-ristikko-puomi -jumppaa, ja sitten hieman pidempää puomi-ristikko -jumppaa ympyrällä. M oli alusta asti tosi virkeä, ja kun aloitettiin ihan ravipuomeilla, se liiteli niistä yli ihan täpinöissään. Pitkälle sivulle tehtiin avotaivutusta ja siirtymisiä jotta M keskittyisi myös pidätteisiin, ja saatiin tosi kivoja pätkiä vaikka M olikin hieman malttamaton. Pikkujumppiksella M ei millään ymmärtänyt puomien merkitystä, ja harppoi aina yli vähän liian isoilla loikilla. Pidemmälle jumppikselle siirtyessä otettiin tosi monta kieltoa ja pudotusta, kun M kyttäili ihan hirveästi ja keksi sitten että possuilemalla pääsee tehtävästä pois. Kerran se lähti sivuun hieman rajummin, ja olin itse taas hieman pinteessä kun kadotin jalustimet ja olin jo ihan varma että nyt maistellaan hiekkaa. Tilanne saatiin kuitenkin haltuun, ja pikku hiljaa tuo kauhea jumppasarja alkoi onnistua paremmin. Saatiin muutamia tosi kivoja suorituksia, mutta selvästi noita pitää vielä treenata tosi paljon. Hypätään nyt valmennuksissa todennäköisesti hieman useammin, sillä suunnitelmissa on lähteä 20.11 kisoihin hyppäämään. Pitää nyt kuitenkin odotella kisakutsua ja katsoa onko siellä meille sopivia luokkia, sillä ihan vielä ei lähdetä kasikymppiä hyppäämään, varsinkaan jos ei saada alle pienempää luokkaa. Jos nuo kisat ei syystä tai toisesta onnistu, lähden varmaan käymään playsson.netin blogiexpossa Lahdessa. Muuten ne jää välistä vaikka sinne kyllä haluaisin lähteä, mutta kilpailut menee arvojärjestyksessä edelle ;)


Lisäsin reilu viikko sitten blogin sivupalkkiin kyselyn joulukalenteriin liittyen, ja olen nyt päättänyt sen toteuttaa. Mulla on jo läjäpäin ideoita kalenteria varten, mutta jos teillä tulee jotain toiveita mieleen, ehdottakaa ihmeessä! Mulla on pari ei-hevosiin liittyvää ideaa, joten sellaisiakin saa ehdottaa!

Tämä postaus jää nyt hieman lyhyemmäksi kun uusia kuvia ei tosiaan ole, mutta seuraavaan postaukseen yritän saada taas kunnon kuvamateriaalia! Huomenna lähdetään käymään siellä klinikalla, joten siitäkin varmaan kirjoittelen jossain vaiheessa. Vähän kyllä jännittää mitä siitä patista oikein löytyy..

Kommentit

  1. Saako bannerin kopioida blogiesittely-postaukseen tämän blogin kohdalle? :)
    Postaus julkaistaan joulukalenterissa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! :)