Blogiyhteistyö!


 

Hevosvoimien viemää-blogit on neljän bloggaajan piiri. Tulossa yhteisiä postauksia, arvontoja… Vain taivas on rajana, joten pysy kuulolla! 

Seuraa meitä Instagramissa: @hevosvoimienviemaablogit

Instagramin puolella mainitsinkin jo että pääsin mukaan tosi kivaan blogiyhteistyöporukkaan, johon kuuluu minun itseni lisäki kolme muuta bloggaajaa. Homma on vasta aluillaan, mutta ideana on tosiaan kirjoitella postauksia samoista aiheista mutta omista näkökulmista, järjestää arvontoja jne. Enempää en tässä vaiheessa paljasta, mutta sen sijaan laitan tähän teille luettavaksi muiden yhteistyöblogien kirjoittajien omat kuvaukset blogeistaan! :)
Senni Haapaniemi & Loksare -blogia ylläpitää piakkoin 16-vuotias hevosenomistaja Turun seudulta, inspiraation lähteenään latvialainen estetammapersoona, jonka kanssa treenataan ja kisataan 1- ja 2-tasolla esteitä! Myös niitä löysemmän nutturan juttuja useiden monipuolisten postausten lomassa niin kuvien kuin videoidenkin kera, joten eiköhän jokaiselle löydy jotakin

loksare.blogspot.com sekä aktiivinen Instagram-tili @teamloksare
 
 
 
Blogi Kissapedon viikset painottuu kissapetoihin eli blogin yhtenä päätähtenä toimii lämminverinen Mill Tiger ja viiden kissan lauma. Lisäksi blogissa esiintyy toisena päätähtenä suomenhevonen Vipu-Emmi sekä lämminverinen Blondi. Blogissa kerron ravihevosten kilpailuista ja treeneistä sekä esittelen kissoihin ja luontoon painottuvia valokuvia.

kissapedonviikset.blogspot.fi sekä Instagram-tili @emmikaleva
 
 

Elämää täällä päin - blogissa pääset seuraamaan 16-vuotiaan tytön ja 14-vuotiaan trakehner-risteytys ruunan matkaa kohti kouluratsastuksen kisakenttiä. Blogissa kirjoitan pääosin meidän arjesta, valmennuksista ja kisoista, sekä välillä tykkään tehdä myös erilaisia aihepostauksia. Pidän valokuvaamisesta, joten blogista löytyy hyvälaatuisia kuvia ja silloin tällöin myös videopostauksia.

http://elamaataallapain.blogspot.fi/ sekä Instagram-tili @team_littleboy
 
 
Olisiko teillä ehdotuksia yhteistyöpostauksiin?
Millaisia postauksia haluaisitte nähdä? 

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! :)