Helsinki Horse Fair tulee taas! [LIPPUARVONTA]


Helsinki Horse Fair tulee taas Helsingin messukeskukseen 17-19.3. Kävin itse tapahtumassa ensimmäistä kertaa viime vuonna, ja tykästyin siihen niin kovasti, että tänä vuonna olen ehdottomasti lähdössä uudestaan! Sain tänäkin vuonna messujen järjestäjiltä bloggaajapassin tapahtumaan, ja siinä sivussa sain kaksi lippua arvottavaksi teille lukijoille. Jos tapahtumassa vierailu siis kiinnostaa, tämän postauksen lopusta löytyy osallistumisohjeet arvontaan, josta voit voittaa itsellesi lipun!

Itse tykkäsin Helsingin messuista enemmän kuin Tampereen vastaavista, vaikka Tampereen messut ovatkin suuremmat. Helsinki on meitä lähempänä, joten sinne on helpompi lähteä vaikka julkisilla. Tampereen messuilla on aina hirveä tungos, mutta Helsingissä oli ainakin viime vuonna suhteellisen helppo liikkua niin expoalueella kuin areenan läheisyydessäkin. Helsingin messujen expoalueen koin jopa Tampereen expoa paremmaksi, mutta toisaalta en ole vielä koskaan käynyt Tampereen messuilla hevosenomistajan roolissa. Pitää katsoa jos jollain keinolla pääsisi sinnekin lähtemään sitten ensi kuussa, niin pääsisi vähän vertailemaan (ja tuhlaamaan vielä vähän lisää.. :D).


Helsingin messuilla on kattava, monipuolinen ohjelma, josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Itseäni kiinnostavat eniten Dressage meets western -esitys sekä luento Ratsastajan kehonhallinnasta ja istunnan toiminnallisista linjoista. Messujen tarjonta löytyy kokonaisuudessaan täältä. Samalta listalta löytyvät myös kaikki paikalle tulevat näytteilleasettajat, eli siis kaikki expoalueen kojut. 

Mulla on itselläni ihan mukavan kokoinen ostoslista valmiina messuja varten. Tärkeimpänä listan kärjessä keikkuu vuoreton sadeloimi irroitettavalla kaulakappaleella, ja heti sen perästä listalta löytyy kunnolliset nahkapäitset. Toiset putsit pitäisi myös ostaa, ja jonkinlaista juoksutusapuakin ajattelin vilkaista. Itse tarvitsisin uusia ratsastushousuja, mutta niille ei ole vielä ihan yhtä akuutti tarve kuin kaikille edellämainituille (tyypillistä hevosenomistajan puhetta). Chia de Gracialta saatan käydä nappaamassa mukaan pussillisen piparminttua kun edellinen pussi on jo vajunut alle puolivälin, ja jos satun löytämään hyvällä tarjouksella jotain napakoita satulahuopia niin niitäkin varmaan tarttuu pari kappaletta mukaan jos vaan rahavarat sellaisten ostamisen vielä siinä tilanteessa sallii. Saa nähdä miten paljon tulee taas tuhlattua..AIOTKO OSALLISTUA ARVONTAAN? LUE ENSIN TÄMÄ!

Olen jo jonkin aikaa miettinyt blogini nimen vaihtamista johonkin persoonallisempaan ja paremmin meitä kuvaavaan. En ole kuitenkaan itse keksinyt hyvää, uutta nimeä, joten pyydän nyt apua teiltä. Jos sinulla on ehdotus blogini uudeksi nimeksi, jätä se kommenttikenttään sähköpostiosoitteesi kanssa ja voit saada yhden arvan Horse Fair -lippuarvontaan! Tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät alta, mutta sitä ennen vielä ainoa kriteeri blogin nimelle: mitä persoonallisempi, sen parempi! Haluan nimen kuvaavan jotenkin meitä, tai ainakin Myffiä, joten sen luonteenpiirteistä/ulkonäöstä saa ottaa inspiraatiota.

OHJEET ARVONTAAN OSALLISTUMISEEN:

olet blogini rekisteröitynyt lukija = 1 arpa

seuraat blogiani instagramissa @melkeinmestari = 1 arpa

annat minulle ehdotuksen blogin uudesta nimestä = 1 arpa

Voit siis osallistua arvontaan yhteensä max. kolmella arvalla.

Lippuja arvotaan 2 x 1kpl, ja yksi lippu oikeuttaa yhteen (1) sisäänpääsyyn messualueelle. Jos siis poistut messualueelta kesken kaiken, et pääse enää samalla lipulla sisään. Voittajia arvonnassa tulee olemaan kaksi, ja heille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla. Lipulla pääsee osallistumaan Horse Fair -messujen lisäksi myös muihin messukeskuksessa meneillään oleviin messutapahtumiin, kuten esimerkiksi Kuva&Kamera -messuille.

arvonta suoritetaan ti 14.3 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti viimeistään 15.3

OSALLISTUMISET TÄMÄN POSTAUKSEN KOMMENTTIBOKSIIN.
MUISTA LIITTÄÄ MUKAAN TOIMIVA SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI SEKÄ INSTAGRAM-KÄYTTÄJÄNIMESI

(ig-käyttäjänimeä ei luonnollisesti tarvita jos et hae arpaa kyseisellä tavalla)

arvonnan voittajien tiedot tarkistetaan, ja jos selviää ettet ole blogini rekisteröitynyt lukija tai instagram-tilin seuraaja mutta osallistuit silti arvontaan tätä vaativalla keinolla, palkinto lähtee järjestyksessä seuraavalle, rehellisesti arvontaan osallistuneelle henkilölle.

voittajat saavat lippunsa sähköpostiinsa, joten varmistakaa että antamanne sähköpostiosoite toimii

ONNEA ARVONTAAN! :)

Kommentit

 1. En osallistu arvontaan mutta mun mielestä tää nimi on kiva! :) En oo aikasemmin törmännyt samantyyppiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, mä törmäsin jalustin.netissä lähes tasan samannimiseen blogiin kuin tämä..

   Poista
 2. Komppaan Veeraa yllä, tää nykyinen nimi on tosi kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, ite oon jo vähän kyllästynyt ja haluan vaihtaa kun blogi tulee muuttumaan muutenkin lähiaikoina. Haluan blogille jonkun nimen josta voisi oikeasti saada jonkinlaisen kuvan blogin sisällöstä, Myffistä tms. :)

   Poista
 3. Seuraavaan sun instaa nimellä Team_karkkainen ja olen blogin lukija.
  Itsekin tykkääntästä nykyisestä nimestä, se on aika uniikki, mutta tässä sulle muutana vaihtoehto.

  Myffi & Vilma, esteitä edessä!
  Katse eteen ja esteen yli.
  let's Fly, Vilma & Myfanwy!
  Esteitä kohti ja niiden yli!
  My own pegasos, Myfanwy
  Esteitä kohti ja lentäen yli!
  heitä sydämesi esteen yli ja hyppää itse perässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. S-posti jenny.karkkainen@hotmail.com

   Poista
  2. Kiitos osallistumisesta ja nimiehdotuksista! :)

   Poista
 4. Moikka! Haluaisin osallistua arvontaan. Olen blogin lukija nimellä Silja Ryhänen, seuraan sinua instagramissa nimellä Huiskutti, ja nimiehdotuksia tulee tässä:

  Kohti kilpakenttiä, Vilma ja Myfanwy (ei ehkä kovin uniikki mutta silti)
  Punarautiaan matka kilpakentille
  Elämä edessä, Myfanwy
  Matka kilpakentille
  Vaarojen ohi, esteiden yli
  Tulevien kisakenttien tähdet

  siljaryhanen@gmail.com

  (laitan vielä lisää nimiehdotuksia)

  VastaaPoista
 5. Nykyinen nimi on mielestäni todella ihana, harmi että muitakin melkein samannimisiä blogeja löytyy :( Joskus tuntuu että jonkun suositun blogin nimestä tehdään puoliväkisin väännelmä jotta saataisiin lisää niitä lukijoita/kävijöitä... Ärsyttävää!

  Mutta kerta uutta nimeä kaipailet, niin täältä pesee!

  Beloved Beauty (myfanwy, väännös sanasta annwyl (welsh), tarkoittaa rakastettua, beloved)
  Varastettu vapaus
  Equilibrium
  Tähdenaihe

  Yh tulipa huonoja :c Laitan lisää jos keksin parempia!

  levalantalli@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, sitä näkee valitettavan usein.. Muutenkin itseä kyllästyttää tää nimi nyt ihan älyttömästi, eikä tää koskaan oikein ollutkaan sellainen nappivalinta.. Sain kuitenkin pari ihan kivaa ideaa noista ehdotukista, kiitos niistä! :)

   Poista
 6. Moikka, osallistuisin arvontaan kahdella arvalla. Vaikka loistava nimihän sun blogillasi jo on, niin ajattelin silti jeesata. Ehdotuksia keksin yhden ainoan, mutta parempi sekin kuin ei mitään... :)

  Maaliviivalla, Myfanwy


  Instagram @theanniy ja sähköposti annilampinen@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisesta ja nimiehdotuksesta! :)

   Poista
 7. Osallistun kahdella arvalla!
  Sähköposti on janette.taskinen@gmail.com ja ig nimi, millä seuraan on @janettejaponit

  VastaaPoista
 8. Osallistun kolmella arvalla.
  Sähköpostini jjessi.hh@gmail.com ja instagram jolla seuraan sinua jv.equestrians.
  Blogin uudeksi nimeksi ehdotan Vilma ja Myffi, vaikka itse en vaihtaisi nimeä, koska nykyinen on todella hyvä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! :)