Ympäripyöreitä kuulumisia


Tämän postauksen kirjoittaminen on jostain syystä tosi vaikeaa. Mulla olisi nyt melko isojakin asioita kerrottavana, mutta osa niistä on vielä ihan vaiheessa ja ne kaikki liittyy kuitenkin toisiinsa niin tiiviisti, etten viitsi edes yrittää avata niitä ennen kuin kaikki on ihan sataprosenttisen selvää itsellenikin. Mistään vakavasta ei ole kyse, vaan lähinnä muutamasta pienestä muutoksesta meidän normiarjessa. Niistä kuitenkin lisää myöhemmin kun kaikki palat on saatu kohdalleen, ja tällä kertaa vähän sekalaisia kuulumisia yhden vanhan estevalmennusvideon kera.

Tosiaan tämä kuun alussa olleesta estevalmennuksesta kuvattu video on jäänyt ihan kokonaan julkaisematta, kun postaustahti ei muutenkaan ole ollut tässä kuussa ihan normaali. Olen ollut ihan tosi kiireinen, eikä tämä kiire tule tästä vielä vähään aikaan helpottamaan. Tämä valmennus meni kuitenkin ihan hyvin, heppa tuntui ihan kivalta mutta mulla oli vielä itsellä jonkinlainen sisäinen jarru päällä jonka takia sitten tosiaan tökättiin kerran tuohon innarille ja tultiin vähän hassuilla loikilla yli aina silloin tällöin. Ihan täydessä tikissä ei siis oltu, mutta ei tuo sentään ihan toivotonta ollut.


 
Huomenna lähdetään availemaan meidän "kisakautta" oman tallin koulurataharkkoihin. Mennään ihan tuttu ja turvallinen HeC:1, eli sama rata joka mentiin meidän ekoissa yhteisissä koulukisoissa ja joka meni silloin ihan penkin alle.. Nyt lähdetään korjaamaan virheitä hieman paremmalla valmistautumisella ja ennen kaikkea hieman paremmista lähtöasetelmista, ja toivottavasti saadaan paketti pysymään kasassa samalla tavalla kuin treeneissä! Meillä on nyt pari ihan superhyvää valmennusta alla, ja M on muutenkin ollut ihan tosi kiva nyt viime aikoina. Toivon niin hartaasti, ettei se tällä kertaa ota hirveästi kierroksia tuomaripöydästä ja kentän laidalla olevista katsojista, vaan malttaisi keskittyä olennaiseen. Jokaiselle ratsukolle on onneksi varattu kymmenen minuuttia suoritusaikaa, joten jos tilanne näyttää ihan mahdottomalta, voin hyvillä mielin käyttää muutaman minuutin tuomaripöytään tutustumiseen jotta päästään varmasti ratsastamaan ihan uralle asti eikä poni jänistä kentän puolivälissä.
 
Viikon päästä lauantaina lähdetään sitten kokeilemaan jotain ihan uutta. Varasin nimittäin meille paikan Ville Vaurion valmennukseen, joka sekin onneksi järjestetään ihan kotitallilla. Olen pari kertaa ollut seuraamassa kyseisen valmentajan valmennuksia ihan katsomosta käsin, ja nyt sitten viimein ilmoitin meidätkin mukaan. Näkemäni perusteella Villellä on tosi kiva opetustyyli, joten innolla odotan, millaisia vinkkejä saadaan omaan tekemiseen ja ennen kaikkea sitä, mitä mieltä Ville on ponista ja sen menosta. Mehän ei olla käyty kellään muulla valmentajalla, öö, reiluun vuoteen, ja sitäkin ennen vaan muutaman kerran ihan satunnaisesti, joten on ihan hauska nähdä millaista kommenttia saadaan uudelta valmentajalta ensimmäisen valkun jälkeen! Onneksi meillä on Ronja ja Ponte henkisenä tukena samassa ryhmässä, niin tilanteen riistäytyessä käsistä voidaan mennä norsun taakse piiloon jos Myffin omat kuviot alkaa ihan hirveästi hävettää.. :D 


Olen alkanut jo hieman suunnittelemaan meidän kisakautta, mutta hirveän varmaksi en uskalla mitään vielä lupailla kun tässä nyt tosiaan on vähän kaikenlaista säätöä kaikkien mahdollisten liikkuvien osien kanssa. Lupaan kuitenkin tulla avaamaan asiaa teille niin pian kuin mahdollista, sillä tiedän että tällaista ympäripyöreää ja mitäänsanomatonta tekstiä on ihan tosi ärsyttävää lukea - uskokaa kun sanon, ettei tämän kirjoittaminenkaan ole mitään herkkua! Yritän tässä nyt räpeltää koeviikon läpi ja blogihommat nimenmuutosta ja jotain muuta hienosäätöä myöten kuntoon, mutta todennäköisesti palailen melko pian kertomaan vähän fiiliksiä rataharkoista. Instagramistahan niitä kuulumisia ainakin löytää, eli jos ette vielä seuraa meitä siellä niin @melkeinmestari -tililtä löytyy lähes joka päivä jotain uutta. Kannattaa siis kurkata, jos haluatte pysyä ajan tasalla meidän menoista! :)

Kommentit

 1. Ville Vaurio on käynyt meidänkin tallilla muutamia kertoja ja todella näyttää hyvältä ne hänen valmennuksensa. Itse en ole käynyt, mutta olen seurannut vierestä - tsemppiä valmennukseen ja tsemppiä valtavasti koulukisoihin! :)

  VastaaPoista
 2. Lähetät mulle sit jotain signaaleja, jos Myffi tammailee, ni varastan huomion vaik jollai sydänkohtauksella. 😂

  VastaaPoista
 3. Tosi paljon tsemppiä kisoihin ja valmennukseen, hyvin ne menee, kunhan et anna liikaa jännitykselle valtaa! :)

  VastaaPoista
 4. Heippa! Haastoin sinut blogissani, tässä osoite jos kiinnostaa :D

  http://siljajahuima.blogspot.fi/2017/03/haaste.html

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! :)