Blogi uudistui!

kuvat (c) Suvi Nieminen
Jokin aika sitten mainitsin, että blogi tulee kokemaan suurehkojakin muutoksia, ja muun muassa blogin nimi tulee vaihtumaan. Vihjailin jo Instagramin puolella keksineeni uuden nimen blogille, ja nyt kun ulkoasusäätö on saatu kuntoon, on aika esitellä uudistunut blogi teillekin. Varmaan huomasitte jo bannerista, että vanha nimi sai väistyä tieltä ja tilalle tuli uusi ja upea Pronssijouhi.

Monet kyselivät, miksi alunperin halusin lähteä muuttamaan blogin nimeä. Entinen nimi tuntui olevan monelle mieleinen, mutta mulle se ei oikein koskaan napannut. Kun ihan ensiksi loin tämän blogin, me liikuttiin nimellä My Finest. Se oli nimenä hyvä, sillä siinä luki melkein Myffi ja se ilmaisi, miten hieno otus tuo pikku kakkiainen aina toisinaan on. En kuitenkaan hirväesti perusta englanninkielisistä bloginnimistä, sillä ne on tosi vaikea sovittaa suomenkielisiin lauseisiin. Toki tämä on ihan tapauskohtaista, mutta koska mulla oli hirveästi ongelmia myös kirjoitusasun kanssa bannereita väsäillessä, päätin vaihtaa nimen johonkin suomenkieliseen, ja Melkein mestari vaan putkahti jostain. Yritin keksiä jotain m-kirjaimella alkavaa, joten tuon keksittyäni tyydyin sitten siihen. Olikohan se sitten viime syksynä, kun aloin miettimään että eihän tuo nimi kuvaa meitä sitten yhtään. Alunperin meidän oli tarkoitus lähteä kisaamaan esteradoille jolloin tuo nimi olisikin ehkä käynyt, mutta nyt muutaman mutkan ansiosta ei vielä kahden vuoden yhteiselon jälkeenkään olla kisattu kuin yhdet estekisat eikä uusien tulosta ole varmuutta. Olen luonteeltani tiettyjen asioiden suhteen melkoinen perfektionisti, ja tämän nimiongelman havaittuani en voinut enää unohtaa sitä. Se häiritsi mua ihan älyttömästi, ja Horse Fairissa bloggaajapassin saadessani mua ärsytti, etten ollut keksinyt mitään uutta nimeä, vaan vanha oli siinä painettuna ja kulki mukana koko viikonlopun. Olen jo pitkään ollut ihan hulluna kupariin, ja olen haalinut muunmuassa puhelimeen kuparinväriset kuoret ja kuulokkeet, ja sängyltäkin löytyy pari kuparinväristä koristetyynyä. Kun sain Suvilta maaliskuussa näitä kuvia helmikuisista kuvauksista, mulla välähti heti että hei, mullahan on lähes kuparinvärinen poni! Niin sille sokaistuu, kun sitä joka päivä näkee.. :D Sain tästä heti hieman inspiraatiota blogin uuteen nimeen, ja pyörittelin erilaisia vaihtoehtoja päässä varmaan toista viikkoa. Joku ilta se sitten välähti, ihan yhtäkkiä. Pronssijouhi tulee ihan suoraan Myffin jouhista, ja ne nyt on ainakin sellainen asia mikä ei tule muuttumaan vaikka mikä olisi! Nimi on osuva, kuvaava, lyhyt ja helppo muistaa, ja se antoi mulle hyvän tekosyyn tunkea tätä kupari/pronssiteemaa myös blogin puolelle. Bannerin meille taiteili meidän luottobannerintekijä Senni, hänelle iso kiitos!

Luonnollisesti blogin nimen vaihduttua myös instagramtili löytyy nyt eri nimellä, @pronssijouhi. Pientä hienosäätöä on vielä tehtävä mm. blogin sivupalkissa olevan instagram-kuvadiajutun kanssa, ja ulkoasukin tulee kokemaan suuremman muutoksen heti, kun saadaan Sennin kanssa selvitettyä, miten se käytännössä toimii. Aika iso muutos on kuitenkin tulossa, sen verran voin sanoa. Mutta kupariteema ei katoa mihinkään, se on varma! ;)


Mitäs mieltä olette muutoksesta? :)

Kommentit

 1. Hieno nimi, sopii teille todella hyvin. Toi banneri on myös todella hieno.

  VastaaPoista
 2. Ihana, omaperäinen nimi!
  anskukoo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Melkein mestari on jäänyt niin hyvin mieleen, että uusi nimi tuntuu vähän hassulta. Mutta Pronssijouhi onkin myös todella hyvä nimi ja varmasti teille parempikin kuten mainitsitkin :) Jännityksellä odotan mitä ulkoasuun keksitte! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kieltämättä itselläkin on hieman vaikeuksia muistaa ettei enää liikutakaan tuolla Melkein mestari -nimellä.. :D

   Poista
 4. Siis aivan upea tuo banneri! Nimikin kuvaa teitä tosi hyvin, ei kävele ihan heti samannimistä blogia vastaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Kyllä Senni osaa, suosittelen ehdottomasti tilaamaan häneltä bannereita jos vaan suinkin on tarve :) Koskaan en ole pettynyt!

   Poista
 5. Kivan lyhyt nimi. Itse olen kaksi kertaa vaihtanut blogin nimeä ja tämänhetkinen nimi on pysynyt kauan aikaa. En usko, että tulen sitä vaihtamaan, sillä karvakamut on se blogin juttu. Ehkä hieman pitkä, mutta olkoot.

  Kuvat on tosi kivoja, niistä oikein hehkuu tunnelma! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Itsekin tykkään juuri tästä lyhyydestä ja yksinkertaisuudesta.
   Mä olen aina tykännyt sun blogin nimestä, se on tosi symppis ja hyvin kuvaava! :)

   Poista
 6. On kyllä kova nimi ja hieno ulkoasu!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! :)