Puolipakotettuja kuulumisia


Mä en tiedä miksi tämä blogin kirjoittaminen ei nyt vaan ota onnistuakseen. Monta kertaa avaan bloggerin ja yritän kirjoittaa jotain, mutta ensimmäisen kappaleen jälkeen kyllästyn kun en saa asioita järkevällä tavalla avattua. Kirjoitin tämän postauksen oikeastaan jo kerran, ja tämän oli tarkoitus tulla julki jo tiistaina, mutta blogger päätti olla toimimatta eikä ajastuksesta huolimatta ollut julkaissut postausta, ja iltapäivällä asiaa tutkiessani puolet tekstistä oli hävinnyt kuin tuhka tuuleen. Great. Nyt tulee sitten tällainen puoliksi pakottamalla tehty postaus, ettei nämä kuulumiset ehdi hirveästi vanheta. 

Myffillä oli viime viikolla hieronta, joka tuli tosiaan tarpeeseen. Kaksi viikkoa sitten se oli valmennuksessa ristiselästä niin jumissa, että se oli aluksi hieman epäpuhdas. Jumppailujen jälkeen lihasten lämmettyä epäpuhtaus katosi, mutta seuraavana päivänä se veti uudestaan tosi pahasti jumiin vaikka botti oli selässä normaalia kauemmin ja verkkailin molempina päivinä ihan huolella. Hieronnassa saatiin kuitenkin jumit kunnolla auki, ja nyt ollan menty tosi varovasti ettei selkä vaan pääse enää samaan kuntoon. Uusi hieronta meillä on onneksi jo 16.6, eikä sitä tarvitse odotella ihan niin kauaa kuin tätä viimeisintä. Tulipahan nyt todettua se, että Myffi tarvitsee säännöllistä hierontaa, etenkin jos säät on tuollaiset kylmät ja kosteat niin kuin tänä keväänä.


Joku saattanee huomata, että postausta kuvittaa kuvat Ville Vaurion valmennuksesta jostain huhtikuun alusta. Mulla ei nyt ole hirveästi uutta kuvamateriaalia, mutta eiköhän sitä tässä kesää kohti ala taas saada hieman enemmän. Sain kuitenkin Suvilta nyt hirmu kasan lisää näitä valmennuskuvia, niin nämä hoitakoot homman tällä kertaa. Näiden lisäksi sain hirmu läjän irtojuoksutuskuvia, jotka sitten kuvittaa seuraavia postauksia siihen asti, että saan jonkun kentän reunalle kameran kanssa silloin, kun itse keikun selässä. Nyt ei onneksi pitäisi olla enää hirveän kylmä, vaikka eihän tästä Suomen kesästä koskaan tiedä..

Ollaan valmentauduttu nyt ihan normaalisti, ja valmentaja on käynyt taas läpiratsastamassa Myffiä jotta selkä pysyy hyvänä. Ollaan treenattu B3 rataa, ja nyt pitäisi etsiä jostain jotkin kisat minne mentäisiin hankkimaan vähän kisakokemusta, tosin vielä ihan vaan ravi- ja HeC-luokista. Estekisoja ei näillä näkymin ole tulossa, kun ei olla hypätty pitkään aikaan mitään 50cm korkeampaa. Lisäksi saatiin kotiläksyksi sellainen kiva pikku juttu kuin satulan vaihto, ja kunhan saadaan kesäkuun alussa selkä mitattua ihan ammattilaisen toimesta, päästään metsästämään meille omaa koulupenkkiä. Päädyin pitkäaikaisen harkinnan tuloksena siihen, että nykyinen penkki saa väistyä koulupenkin tieltä, ja estepenkki hommataan sitten myöhemmin erikseen jos niikseen tulee. Haluan nyt kuitenkin sileäntyöskentelyä ajatellen sellaisen penkin, joka auttaa mua itseänikin vaikuttamaan hevoseen paremmin. Tuo nykyinenhän on ihan sopiva, mutta estepainotteinen yleispenkki ei tuo mulle sileälle sitä tukea minkä tarvitsisin voidakseni auttaa Myffiä istunnalla mahdollisimman hyvin. Koulupenkillä voi kuitenkin sitten hypätä jotain pieniä kavaletteja (vaikka mun esteistunta menee sitten varmaan ihan päin honkia, mutta voi voi) ja sitten jos näyttää siltä, että päästään vielä hyppäämään isompiakin, niin sitten hommataan erikseen penkki ihan vaan siihen tarkoitukseen. Koulupenkin hankinta on kuitenkin ollut sellainen hiljainen projekti viime talvesta saakka, niin parempi kai hoitaa se viimein pois alta.. :D


En edes yritä pakottaa tähän tämän enempää tekstiä, ettei laatu kärsi enää tämän enempää. Yritän ottaa itseäni niskasta kiinni, ja raapustella teille tänne ämpärilistan ja suosikit linkatuista instoista, mutta älkää ihmetelkö jos tätä hiljaisuutta nyt jatkuu jonkin aikaa. Mulla on koulussa vielä viimeinen koeviikko tulossa, ja vaikka se nyt ei viekään multa kaikkea vapaa-aikaa, on mun mielestä kuitenkin paljon kivempi viettää illat tallilla Myffin kanssa puuhaillen (nyt kun siellä tarkenee olla) kuin sisällä koneen ääressä istuen.

Mitäs teille kuuluu?
Onko teillä kesäsuunnitelmia?

Kommentit

 1. Kiva postaus, siitä huolimatta, että tämä olikin kirjoitettu pakolla! Selailin hieman blogiasi ja tämä vaikuttaakin oikein mukavalta blogilta ja päätin liittyä ehdottomasti lukijaksi! Lisäksi tuo banneri on tosi kiva!

  elaimetsydammessa.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Unohdin vielä kysyä äsken, että saako tuota linkkaa ig-tilisi käyttää omassakin blogissa? Se on tosi hyvä idea ja vaihtelua linkkaa blogisi postauksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu toki, siitä vaan! En mäkään tätä itse keksinyt :D

   Poista
 3. On nyt vaan pakko tulla sanomaan, että sun istunta on parantunut ihan järkyttävän paljon! Nyt se on omaan silmään kivan korrekti ja siisti, ja sen huomaa ihan Myffinkin liikkumisessa - ootte nimittäin kehittyneet hurjan paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Myffissä kyllä nään kehitystä, mutta itsessäni en niinkään.. Mutta hyvä jos munkin tekeminen on kehittynyt parempaan suuntaan, ja se vielä näkyy :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! :)