LINKKAA INSTAGRAMISI - SUOSIKIT

Toukokuun puolella pyysin teitä linkkailemaan instagram-tilejänne, jotta voisin mahdollisesti löytää uusia seurattavia. Tilejä linkattiin mukava määrä, ja nappasin joukosta nyt kolme itselleni suht uutta tuttavuutta, joista pidin erityisen paljon. Linkattujen joukossa oli hirveästi itselleni jo entuudestaan tuttuja tilejä, ja vaikka alunperin ajattelinkin kertovani jokaisesta tilistä lyhyesti jotain, päädyin kuitenkin valitsemaan vain nämä kolme tuntemattomampaa tiliä, sillä muuten tämä postaus olisi todennäköisesti pitänyt jakaa kahteen osaan.

Tilit eivät ole minkäänlaisessa paremmuusjärjestyksessä


 @wsphotoss

Tämä tili oli minulle täysin uusi tuttavuus, mutta pääsi kyllä seurantaan lyhyen tutkimisen jälkeen. Tilin kuvat ovat ihania, mallit toinen toistaan upeampia ja yleisvaikutelma on todella siisti. Feedi ei ole mitenkään yhtä teemaa tai värimaailmaa seuraava, vaan jokaisessa kuvassa on omanlaisensa värimaailma ja tunnelma. Hevostileillä tykkäänkin juuri tällaisesta vaihtelusta, sillä liian huolitellut feedit ei mun mielestä oikein sovi yhteen hevosmaailman kanssa. Tällä tilillä kaikki kuvat ovat hyvälaatuisia, joten niitä on mukava katsella. Kaiken kaikkiaan tosi kiva ja siisti tili, joka kaikkien kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa!


@nellihel

Tähän tiliin ihastuin heti, koska joka puolella näkyi vuoniksia. Vuonohevoset on yksi mun suosikkiroduista, koska ne on niin älyttömän suloisia. Tällä tilillä yksi päätähdistä on ihana, nuori vuonohevosori, joten pakkohan tätä oli alkaa seuraamaan (jostain tuntemattomasta syystä ei näy kuvassa). Tilin yleisilme oli rento ja mukavan leppoisa, kuvista saa hyvin selvää ja ne näyttävät ihan vaan normaalia arkea hevosten kanssa ilman suurempia hifistelyjä. Tosi kiva tili siis, ja ehdottomasti plussaa siitä, että tililtä löytyy myös videoita!


@tallintarinoita

Tälle tilille olen eksynyt monesti Instagramin suurennuslasin kautta, mutta seurantaan se lähti jostain syystä vasta nyt. Tämä on juuri sellainen rento ja hyvin tallielämää kuvaava tili, joita seuraan enemmän kuin mielelläni. Kuvissa esiintyy jos jonkinlaisia eläimiä, ja mun mielestä on ehdottomasti plussaa, että kuvia tosiaan tulee muistakin eläimistä kuin vain hevosista! Kuvat on kivoja, persoonallisia ja hyvälaatuisia, ja tämän kuvakaappauksen ottamisen jälkeen tilille on päivitelty tosi kivoja inkkariteemaisia kuvia, jotka kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa!

Kommentit

 1. Ihana kuulla, että tykkäät mun valokuvausinstagramista ja kiitokset maininnasta! :)

  VastaaPoista
 2. Yhden noista tileistä tiesinkin jo, mutta loppuja täytyy mennä seuraamaan :) Tosi hyvin toteutit tän postauksen, tätä oli mukava lukea!

  VastaaPoista
 3. Tämä oli kyllä kiva! Hyvä postaus siis ja hyvältä vaikuttavia instagramtilejä!

  VastaaPoista
 4. Oooi me päästiin sun suosikkeihin! :D kiitoksia palautteesta!

  VastaaPoista
 5. Oho, mun instahan on julkkikseksi ryhtynyt! Kiitos tästä! Näistä kolmesta toinen olikin jo ennestään seurattavissa, ja kolmaskin lähti tämän ansiosta listan jatkoksi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! :)