Tästä se lähtee (ehkä) - Pronssijouhi 2.0

kaikki postauksen kuvat (c) Krista Rostén, iso kiitos! ♥
Mun lukioura lähenee vauhdilla loppuaan. Keskiviikkona mulla oli viimeiset yo-kirjoitukset, ja nyt ei tarvitse enää kuin jännittää tuloksia ja toivoa että kaikki kokeet meni hyväksytysti läpi. Lukemisen määrään suhteutettuna stressin taso oli aivan järjetön, ja itse kokeet ja niiden 'koostumus' tuottivat hieman yllättäen todella paljon harmaita hiuksia. Nyt ne on kuitenkin onneksi takana, ja voin ehkä keskittyä taas johonkin muuhunkin, kuten blogiin. Voisin kuitenkin kirjoittaa hieman blogin pääaihetta sivuten esimerkiksi pientä vinkkilistaa yo-kirjoituksiin, jos ensi syksynä kirjoittavat vaikka sellaista kaipaavat..? Tuli nimittäin opittua kantapään kautta muutamia juttuja, joiden tietäminen olisi ollut erittäin hyödyllistä jo ihan koerupeaman alussa.

Kuten kenties huomaatte, blogi on kokenut hyvin pienoisen muutoksen. Mulla oli eilen illalla suuret suunnitelmat blogin ulkoasun muuttamisen suhteen, mutta kahden tunnin bannerin teon jälkeen totesin luottobannerinteko-ohjelmani (eli Picmonkeyn, muuhun ei taidot riitä :D) pettäneen minut muuttamalla järjestelmänsä sellaiseksi, että ilman korttitietojen syöttämistä sieltä ei saa minkäänlaista tekelettä ulos ja hieno banneri jäi sitten niille teilleen. Yritin keplotella sitä ulos screenshotin ja Paintin kautta, mutta kuten arvata saattaa oli laatu tuon kikkailun jälkeen huonompi kuin perunalla otetussa kuvassa. Niinpä siinä vitutuksissani iskin bannerin tilalle ponin kärsäilykuvan, ja saas nähdä kuinka kauan menee että jaksan kehitellä siihen tilalle jotain uutta ja hienoa. Jos joku haluaa auttaa, laita viestiä! Alan olla niin epätoivoinen, että voisin ehkä jopa hieman maksaakin jos joku jaksaisi auttaa bannerin - tai vaikka koko ulkoasun - uusimisessa..


Yllätys yllätys, mulla on taas aika hitosti kerrottavaa. Nyt kun mun päivät ei enää täyty kertaustunneilla ravaamisesta ja koulukirjojen lukemisesta (tai lähinnä siitä, että stressaan luettavien kirjojen määrää ja päädyn istumaan lattialla tunnin miettien mitä ihmettä lukisin oikeasti lukematta mitään) ajattelin kirjoittaa jokaisesta aiheesta oman postauksensa, että pääsen paneutumaan niihin ihan kunnolla eikä niistä tule yhdessä postauksesta hirveää sekasotkua. Käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa meidän uudelleen alkanut valmentautuminen, hieman tätä sivuten tänään oleva Ville Vaurion valmennus johon ollaan taas lähes vuoden jälkeen osallistumassa (pelottaa, not gonna lie) sekä meidän yhä jatkuva satulanetsintäprosessi, joka on ottanut viimeisten viikkojen aikana tiukkoja kurveja kaikkiin mahdollisiin suuntiin. Lisäksi voisin kenties raottaa hieman kesäsuunnitelmia ja muita peruskuulumisia (kuten uusia, ihania varustehankintoja ♥) että saadaan taas blogi nousukiitoon ja kunnolla jaloilleen. Miltäs kuulostaa? Kiinnostaisiko teitä kenties tällaiset jutut?

Palaillaan sunnuntaina paremman postauksen merkeissä!
(nyt ärsyttää liikaa tämä bannerisäätö, Netflix kutsuu >)


P.S. Postausideoita/toiveita/ehdotuksia otetaan vastaan, muutama mulla onkin jo tallessa mutta lisää kaivataan! Heitelkää niitä kommenttiboksiin, Instagram-kuvien kommentteihin tai vaikka direen (@pronssijouhi) tai vaikka sarahahiin, jossa saa muutenkin käydä kyselemässä kysymyksiä jos sellaisia on (pronssijouhi.sarahah.com)!

Kommentit

 1. Hienohan tuo banneri on! Suosittelen Gimpin kokeilemista, helppo ja nopsa tapa tehdä bannereita :) Ja kiva jos tästä alkaa nyt vähän aktiivisempi postailu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän tommonen mikälie, onneks on kuvauksellinen heppa! :D Gimpiä olen joskus kokeillut muttei ymmärrys riitä sen kanssa taiteiluun (eikä hermot opetteluun) joten saas nähdä mihin tässä päätyy..

   Poista
 2. Joo itekkin tein kaiken aina PicMonkeyllä ja motivaatio murtui kun huomasin että tallentamisesta tullut maksullista :/ Nykyään rajaan kuvat Gimpillä ja asettelen ne banneriksi Befunky-nimisellä ohjelmalla, samantyylinen kuin Picmonkey.

  Ite lukisin mielelläni ehdottamiasi postausideoita. Ja toivotan onnea kokeiden tuloksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota Befunkya olen joskus kai kokeillut, mutta pitääpä katsoa sitä uudelleen nyt kun Picmonkey petti. Kiitos muistutuksesta! :)
   Kiva kuulla että kiinnostaisi, mä yritän toteutella :)

   Poista
 3. Mä voisin auttaa sua bannerin kanssa, mutta mitään maksullisten tasoista en voi luvata - aiempia tekeleitäni on mm. http://lydian-animal.blogspot.fi ulkoasu ja banneri. :)

  Yhteyttä muhun saa sen asian tiimoilta Instagramin kautta @shellaista.

  Mua kiinnostaisi tietää teidän kesäsuunnitelmista, ja olisi mielenkiintoista kuulla miten Villen valmennuksessa meni!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! :)