Bloggaamisen sietämätön vaikeus

laadukas kuva ja ihanan likainen peili, mutta minkäs teet
Tämän blogin uutta nousua koetellaan nyt kyllä ihan kunnolla. Lupailin teille Instagramin puolella että viime torstaina olisin julkaissut postausta Ville Vaurion valmennuksesta, mutta jostain syystä mun vuosia toiminut järjestelmä "kuvat koneelle ja Picasan kautta Googlen pilvipalveluun" ei suostunutkaan lähettämään mun kuvia, ja olen tässä nyt vajaan viikon yrittänyt tätä ongelmaa setviä. Tätä postausta kirjoittaessani poistin jo koko sovelluksen ja latasin sen sitten uudelleen, sillä edellisen kerran vastaavanlaisen ongelman kohdatessani totesin tämän kikan toimivaksi. Viime kesänä olin nimittäin kuvaamassa Opera Games-kilpailuja ja mun oli lähetettävä kuvia eri tahoille, ja tietysti juuri silloin tämä ongelma päätti nostaa päätään ensimmäisen kerran. Tuon jälkeen systeemi on taas toiminut moitteettomasti aina viime viikkoon saakka, ja nyt asennuksen poistokaan ei auttanut. Saas nähdä millaisia poppakonsteja keksin joko a) tutun systeemin korjaamiseksi tai b) uuden systeemin kehittämiseksi. 

Satularintamalle ei kuulu vieläkään hirveän hyvää. Lähetettiin sovituksessa ollut Albion takaisin, ja sovin nyt toukokuun alkuun ajan HippoSportille. Siihen asti mennään joko ilman satulaa tai tallilaisten penkkejä lainaillen. Yksi suht sopiva sieltä onkin jo löytynyt, joten saadaan satula ainakin valmennuksiin. Tästä kuitenkin enemmän joskus myöhemmin.


Olen tässä hieman pohtinut Myffin ruokintaa ja alkanut tekemään siihen hieman muutoksia. Omaan makuun Myffillä saisi olla hieman enemmän virtaa, josko silloin vaikka alkaisi pohkeet menemään paremmin läpi ja keskittyminen riittäisi ehkä ihan valmennuksen loppuun saakka. Ruokinnan kanssa säätäminen on vaan niin hirveän monimutkainen prosessi, etten oikein tiedä miten sitä lähtisin muuttamaan. Aloin nyt juottaa Myffille treenien jälkeen mashia (tai no puurona/vellinähän se menee) ja se maistuu onneksi näköjään ihan hyvin. Vähän tässä nyt mietin, että uskaltaisikohan melassin jättää kokonaan pois jos M suostuisi kesällä juomaan ihan normaalia vettä mashin lisäksi.. Epäilen kyllä vahvasti, M on nimittäin niin kiintynyt melassiveteensä että se osaa jo vaatia sitä ennen ja jälkeen treenien :D

Koska en tosiaan saanut kuvia vielä siirrettyä, en voi tässä hirveästi enempää meidän kuulumisia kertoilla. Yritän parhaani mukaan keksiä ratkaisua tähän ongelmaan, mutten yhtään osaa sanoa kuinka kauan siinä menee. Sillä aikaa voitte kuitenkin käydä heittämässä meille kysymyksiä osoitteessa pronssijouhi.sarahah.com jos teiltä sellaisia sattuu löytymään. Tein Instagramin puolella pientä kyselyä siitä, haluaisitteko minun päivittävän vanhoissa kysymyspostauksissa kysyttyjä, päivitystä vaativia kysymyksiä ajan tasalle, vai riittäisikö teillä intoa kysellä uusia. Jako oli melko lailla 60/40 uusien puolesta, joten niitä saa nyt heitellä tuonne sarahahin puolelle tai vaikka tähän tämän postauksen kommentteihin, ja vastaan niihin sitten ajan kanssa täällä blogin puolella vaikkapa vanhojen kuvien voimin joskus loppuviikosta/ensi viikon alussa. Kysyä saa ihan mistä vaan, joten hyödyntäkääpä tilaisuus jos teillä on jotain sydämellä. Ihan terveisiäkin saa heitellä, ei ole pakko kysyä mitään! :)

Kommentit

 1. Mash on hyvä lisä ja sitähän voi antaa ihan reilustikin tarpeen mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hyvä! Nyt Myffi saa sitä ~6dl turvotettuna n. 3 litraan vettä, mutta ajattelin kyllä antaa litran annoksia kunhan se tottuu siihen hetken aikaa :)

   Poista
 2. Kaikki kuvaongelmat ovat kyllä aina super ärsyttäviä, itselläni on kameraongelmia ihan koko ajan... Onnea satulanmetsästykseen, teitä kyllä koetellaan nyt ihan urakalla tämän satula-asian kanssa! :)

  Lotta / https://huimaamenoa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne on kyllä.. Pikku hiljaa menee oikeasti hermo, mutta kun en viitsisi kymmeniä kuvia yksi kerrallaan ladata bloggeriin :D
   Kiitos, onnea tarvitaan! Nyt meillä on kuitenkin jo aika varattuna Hipposportille, että nyt ollaan jo lähellä! :D

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! :)