Uusi lukija?


 • Tämä blogi kertoo lähinnä Myffistä, mutta koska minulla on kirjoittajana valta julkaistavasta materiaalista, mukaan eksyy välillä juttua myös muustakin kuin Myffistä (mutta kaikki liittyy silti aina jotenkin Myffiin, koska that's life kun sulla on hevonen. Ei olekaan sitten muuta elämää). Blogi on ollut pystyssä kesästä 2015, eli siitä asti kun Myffi tuli mulle. Täältä löytyy siis tarinoita, kertomuksia ja kommelluksia - sekä ennen kaikkea kuvia ja videoita - koko meidän yhteisen taipaleen varrelta!
 • Myffi on oman arvonsa tunteva neitiponi joka ei ole oikeasti poni. Selityksen tälle löydät Myffin omilta sivuilta, eli täältä. 
 • Koska elämää Myffin kanssa on mahdotonta ottaa vakavasti, ei tämä blogikaan ole hirveän tiukkapipoinen. Jos siis etsit blogia, jonka sisältö on järjestelmällistä, vakavamielistä ja ennen kaikkea tavoitteellista, olet valitettavasti väärässä osoitteessa. 

 • Meillä ei ole minkäänlaisia kilpailullisia tavoitteita. Me valmentaudutaan viikoittain, ennen sekä esteillä että sileällä mutta nyt lähinnä sileällä, mutta ihan vaan omaksi iloksi ja omia taitoja kartuttaaksemme. Kilpaileminen tulevaisuudessa ei ole poissuljettu ajatus, mutta juuri nyt sellainen ei kiinnosta.

Kommentit

 1. Minkä merkkisiä noi Nikon:iin olevat objektiivit on? ja et sattuis yhtää muistaa hintoja noille kahelle pitemälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 200mm on Nikkorin, hintaa en tiedä yhtään kun käytettynä tuon ostin, mutta googlaamalla löytynee helposti. 300mm on Tamronin, ja ostettiin se Gigantin alennusmyynneistä reilu vuosi sitten satasella. Ovh taisi tuolloin olla n. 160€. Mun mielestä ainakin tuota kolmesatasta myydään vielä Gigantissa, eli kurkkaa nettisivuilta! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! :)